mei 262021
Van Bombay naar Eindhoven

Voor de reizigers zal het geen verrassing meer zijn, maar een verlangen. Het echte eten uit de landen van waar ze geweest is iets waar veel mensen weer naar terug hunkeren. Is het de pizza uit Rome? De sushi uit Japan? Dit zijn allemaal etenswaren die je zo in de supermarkt kan halen. Het gaat hier dan ook om een culinaire stijl die Nederland nog niet in een diepvriesverpakking heeft gepropt, namelijk Indiaas. Dit is namelijk een bijzonder gerecht waarvan helaas, maar weinigen nog hebben kunnen genieten. Gelukkig bestaat over elke pot een deksel, en zo ook voor elk probleem een oplossing. En deze oplossing is te vinden met bij het Indiaas eten uit Eindhoven.

Bijzonder uit Bombay

Maar wat is hier nou bijzonder aan denk je. Je kan toch ook gewoon een verpakking halen waarin alle ingrediënten zitten en het zelf maken? Nee, dat is niet hoe het werkt! Zo simpel is het helaas niet. Indiaas eten bestaat uit gerechte waarvoor de meest perfecte en verse ingrediënten gebruikt dienen te worden. Ten tweede moeten deze in exact de juiste proporties worden toegevoegd aan de jouw kruidige gerecht. Er komt nogal wat bij kijken zoals je hebt gemerkt! Het is dan ook een ingewikkeld bereidingsproces die alleen volledig beheerst wordt door Indiase koks zelf. Lees gerust verder voor het vinden van jouw lekker hap!

Wanneer, wat, waar?

Intussen heb je trek gekregen niet waar? En intussen weet je wat je wilt. Om opzoek te gaan naar de ultieme Indiase eetervaring zal je moeten afreizen naar Eindhoven, de stad met een eigen vliegveld en verbinding met India! Hier vind je op een unieke locatie allerlei eettentjes en foodstallen die voor jou de internationale keuken presenteren en je blootstellen aan de kruiden, geuren en kleuren die Indiaas eten te bieden heeft. Misschien boek je wel direct een ticket naar Bombay omdat je niet zonder kan!


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *