mei 262021
Kibbeling bij de visboer kopen

Als je ook zo’n grote liefhebber bent van kibbeling Den Bosch dan is het goed om te weten dat deze ook buiten de markt verkocht wordt. Je kan voor een lekkere kibbeling gewoon bij je lokale visboer Den Bosch terecht. De kibbeling wordt vers en ter plaatse voor je bereidt uit de frituur. Zo weet je zeker dat je bij de viswinkel Den Bosch alleen de beste kwaliteit kibbeling krijgt waar je optimaal van kan genieten. Het enige waar je nog even over na moet denken is welke saus je graag bij je verse portie kibbeling wilt eten voordat je ervan kan gaan genieten.

De bereiding van kibbeling

Kibbeling wordt altijd bereid van stukken vis. Origineel was het altijd kabeljauwfilet, maar heden ten dage vind je ook vele andere soorten vis terug in kibbeling. Ook als je niet graag vis eet dan kan je verse kibbeling vaak toch wel waarderen. Verse kibbeling bestaat uit verse stukken vis die ondergedompeld worden in een speciaal beslag. Vervolgens wordt deze verse vis gefrituurd totdat het beslag goudbruin gekleurd is. Zo weet je zeker dat je optimaal kan genieten van een portie verse kibbeling met een knapperig randje. De vis zelf blijft heerlijk mals tijdens het frituren. Het is belangrijk dat je kibbeling niet te kort of juist te lang frituurt zodat je een heerlijke malse portie vis hebt met een knapperige buitenzijde.

De viswinkel verkoopt ook andere soorten vis

Uiteraard kan je ook voor andere soorten vis bij je lokale viswinkel of visboer terecht als je geen fan bent van kibbeling of als je gewoon eens iets anders wilt uitproberen. Wat denk je van een lekkere paling, haring, makreel of Hollandse garnalen? Al deze soorten vis eet je rauw en kan je ter plekke opsmikkelen. Als je liever thuis een maaltijd met vis bereidt dan kan je denken aan een zalmmoot, stuk tonijn of een heerlijk lekkerbekje. Ook vind je er verschillende soorten salades met vis terug zoals verse zalm- of tonijnsalade.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *