mei 262021
Kant en klare traktaties bestellen

Wil je trakteren op school? Kant en klare traktaties kan je tegenwoordig eenvoudig online bestellen. Als je niet zo creatief bent of een keertje geen inspiratie hebt en geen zin hebt om veel tijd te besteden aan het maken van een traktatie dan kan je ervoor kiezen om traktaties bestellen. Bij een kinderfeestje hoort natuurlijke een leuke kindertraktatie. Of het nou gaat om een geboorte, Pasen of een verjaardag, er zijn kant en klare traktaties te vinden voor iedere gelegenheid. Een verjaardagstraktatie uit laten delen op school door je kind maakt het natuurlijk een extra speciale dag voor hem of haar. Er zijn vele mogelijkheden qua kant en klare traktaties om uit te kiezen.

Materiaal bestellen voor traktaties

Als je toch graag zelf creatief aan de slag wilt gaan en hier tijd voor wilt vrijmaken dan kan je er ook voor kiezen om materialen voor traktaties te bestellen. Als je weinig inspiratie hebt dan zijn doe het zelf traktaties een ideale oplossing. Je kan hierbij denken aan wikkels voor cupcakes in verschillende thema’s. De lekkere cakejes met bijvoorbeeld vanille of chocolade smaak maak je zelf en je kan ze speciaal maken met een leuke lama, Super Mario of Batman als wikkel en / of topping. Uiteraard kan je ook kiezen voor traktaties die al kant en klaar zijn.

Traktaties bestellen

Als je ervoor kiest om materiaal voor traktaties te bestellen die je zelf moet afmaken dan heb je de materialen vaak binnen enkele dagen al in je brievenbus of in een pakketje thuisbezorgd. Op het moment dat je kiest voor traktaties die kant en klaar zijn dan hangt het vooral af van de hoeveelheid en de soort traktatie die je uitkiest hoelang de levertijd is. In principe heb je altijd alles binnen een week in huis en afhankelijk van het bestelbedrag betaal je wel of geen verzendkosten. Vergeet niet om de speciale traktaties voor de feestdagen te bekijken.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *