mei 262021
High Tea Utrecht

Voor de gezelligste, lekkerste en leukste high tea kun je terecht in Utrecht. Je bent daar van harte welkom voor een heerlijke high tea. Het sfeervolle restaurant is de ideale plaats om te genieten van een heerlijke high tea tijdens een gezellig samenzijn. Hoewel dit fenomeen oorspronkelijk uit Engeland afkomstig is, is een high tea inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige tijdsbeeld. Wanneer je bij dit restaurant een high tea boekt kun je er van op aan dat het een echte belevenis is.

Wanneer je dus een leuk verjaardagscadeau zoekt voor je beste vriendin of als je met je moeder eens lekker een middagje wil genieten, dan ben je bij deze specialist in het verzorgen van een heerlijke high tea aan het juiste adres. Je bent verzekerd van de beste producten die vers, eerlijk en bij voorkeur zijn gemaakt met gebruik van biologische producten uit de streek. Je krijgt een assortiment voorgeschoteld met allemaal verschillende zoete, maar ook hartige hapjes. En dat ook nog is in combinatie met een ruime keuze uit verschillende soorten thee. En ben je vegetarisch? Geen probleem! Op aanvraag wordt ook dit voor je verzorgd.

Restaurant in Utrecht

Niet alleen de high tea van dit restaurant is van hoge kwaliteit, ook de overige gerechten zijn van uitmuntende kwaliteit. Bij binnenkomst merk je direct de passie die medewerkers hebben voor lekker eten en de ambiance straalt gezelligheid uit. Je komt op een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Je kunt verder kiezen uit een ruime keuze in gerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan een mals steak of een op de huid gebakken stukje zalm. Bij elk gerecht wordt er gebruik gemaakt van meest verse streekproducten die voorhanden zijn. Zo geniet je van een heerlijk gerecht met een Utrechtse twist! Wat is er nu fijner dan een ontspannen avond met vrienden, familie of je partner te beleven onder het genot van een biertje, wijntje of een glas water voor de bob van dienst!


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *