mei 262021
Herbalife-lid worden?

‘Ik weigerde naar de business school te gaan om me aan te sluiten bij de groep bedienden van Amerikaanse aandeelhouders die in Florida aan hun cocktails dronken.’ Deze ruwe opmerking van Guillaume, blogger, drukt de simplistische aard uit van werknemers die uitsluitend voor het geld werken. Multi Level Marketing (MLM) en meer specifiek Herbalife stellen je in staat om zelfstandig en flexibel te werken. Met twintig jaar bestaan ​​biedt het bedrijf een krachtige voedingsoplossing maar ook en vooral een interessant compensatieplan. Herbalife leden worden en profiteren van de meest efficiënte economische oplossing van het heden en de toekomst. Als je een ongelooflijke zakelijke kans wilt aangrijpen die jouw kijk op zaken zal veranderen en je je eigen baas zal maken, loop dan deze gids tot het einde door.

Herbalife: ongeveer

Herbalife Nutrition is een naamloze vennootschap die in 1980 in de Verenigde Staten is opgericht door Marc Hugues. Het bedrijf heeft een openbare aanbieding van financiële zekerheden voor de verkoop van voedingssupplementen via netwerkmarketing. Aangenomen wordt dat deze voedingsproducten helpen bij fitness en gewichtsbeheersing. Herbalife biedt ook een breed scala aan cosmetische producten. Met meer dan 7.000 werknemers en meer dan 2,2 miljoen distributeurs wereldwijd behaalde de multinational in 2018 een omzet van $ 4.898 miljoen.

Herbalife: hoe lid worden?

Om een ​​Herbalife member worden, hoef je je alleen maar online te registreren. De eerste stap in het proces is het invullen van het online formulier. Een Herbalife Nutrition-distributeur zal contact met je opnemen. Vul het contract online in en onderteken het. Je krijgt een identifier toegewezen, je bent nu een Herbalife-lid en je kan beginnen met jouw activiteiten. Zodra het Herbalife Nutrition Registration Pack is besteld, krijgt je al het essentiële trainingsmateriaal om met vertrouwen te beginnen.

Lid worden bij Herbalife is een kans om als een baas te functioneren. In samenwerking met dit bedrijf krijg je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen. Aarzel niet om je aan te melden, zodat j jouw eigen schema kunt bepalen.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *