mrt 112021
Enkele Specialiteiten van een Indische Keuken Den Haag

Een van de populairste specialiteiten van indiaas eten Den Haag is Tandori-kip. Dit is een gerecht waarin u een grote verscheidenheid aan kruiden zult aantreffen. Cayennepeper, gember, kerrie en komijn zijn slechts enkele van de specerijen die chef-koks gebruiken om het Tandori-kiprecept te bereiden.
Dit gerecht is te herkennen aan de prachtige rood/oranje kleuring die optreedt zodra het in je gerecht zit. Je zal onder de indruk zijn, niet alleen van de smaak van het gerecht, maar ook van het uiterlijk.

Murgh Makhani, een bijzonder pittig gerecht

Murgh Makhani is een specialiteit van de Indiase keuken La Haye die je beter niet kan proberen als je maag niet sterk is. Dit gerecht kan gemakkelijk worden geclassificeerd als een van de pittigste gerechten uit deze keuken.
Een overvloed aan kerrie, groene en rode chili uit de Cashemire bergen en eindeloze gember zijn de ingrediënten waaruit dit gerecht bestaat. Dus denk twee keer na voordat je bestelt!

Palak Paneer, voor de liefhebbers van veganistisch eten

Je zal ook geluk vinden in de Indiase keuken als je een veganistische levensstijl hebt aangenomen. Je hoeft alleen maar te kiezen voor de Palak Paneer, een dieetgerecht, wat jouw smaakpapillen in verrukking zal brengen.
Wat de Indische keuken kenmerkt, zoals je ongetwijfeld hebt begrepen, is de overvloed aan gebruikte specerijen. De Palak Paneer, met zijn ingrediënten zoals groene chili, is geen uitzondering op deze regel. Merk op dat het een gerecht is waarin je ook feta en spinazie aantreft, een mengsel voor de minst explosieve.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *